Destiny'nin Mobil Sürümü Duyuruldu: Destiny: Rising

15.10.2024 12:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Bungie sonunda uzun zamandır söylenti şeklinde karşımıza çıkan Destiny'nin mobil uyarlamasını duyurdu. Destiny: Rising adıyla piyasadaki yerini almaya hazırlanan oyun, NetEase tarafından geliştiriliyor.
 
Hem iOS hem de Android'de yer alacak
 
 
 
Hem iOS hem de Android cihazlar için geliştirilen oyun, 1 Kasım tarihinde kapalı alfa sürümü ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanan ilk duyuru fragmanı ile oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu az çok görebiliyor ve beklentilerimizi buna göre ayarlayabiliyoruz. Ayrıca oyun içerisinde Xbox, PlayStation ve diğer mobil kontrol cihazları destekleniyor.
 
Mobil sürüm içerisinde hem birinci şahıs hem de üçüncü şahıs kamera bakış açıları bulunuyor. NetEase Games kıdemli başkan yardımcısı Ethan Wang “Mobil cihazlara Destiny kalibresinde bir deneyim sunmak için Bungie ile ortaklık yapmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullanıyor.
 
Nişancı ve rol yapma deneyimi ile ön plana çıkmaya hazırlanan oyunun kapalı alfa kayıtları resmi web sitesinden yapılıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077 İçin DreamPunk Modu Oyuna Gerçekçi Hava Katıyor 3 Dk önce Space Marine 2 İçin PvEvP Mod Desteği Planlanmıyor 1 Saat önce TRON: Catalyst Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Detaylar 2 Saat önce Dragon Ball: Sparking! ZERO Bir Günde 3 Milyondan Fazla Sattı 3 Saat önce Epic Games Bu Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler