Sony, Paragon Videosunun Daha Büyük Yankı Yapmasını Bekliyordu

08.12.2015 15:46 Samet Konuksal


    Normal şartlar altında, özellikle oyun odaklı konferanslarda son oyun her zaman konferansın bombası olur. Ancak Sony geçtiğimiz günlerde düzenlediği PSX konferansında son oyun olarak, hali hazırda PC için duyurulan bir MOBA oyunu Paragon'u bırakmıştı. PSX konferansının sönük kalan sonuyla ilgili Sony cephesinden yeni bir açıklama geldi.
 
    Konferans sırasında Crash Bandicoot tişörtü giyerek oyuncuları heyecanlandıran, daha sonralarda ise kapanış sahnesini Paragon'a bırakan Sony'den Shawn Layden, "Kapanış oyunu olarak Paragon'u seçtik. Mikrofonu bırakıp gideceğiniz, izleyenlerin hayran kalacağı an oydu. Video harikaydı ve Epic Games'le PS4 adına işbirliği yapmış olmaktan dolayı çok mutluyuz." sözlerine yer verdi.
 
    Yaşanan durum hakkında düşünceleriniz neler? Paragon'un videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Gerçekten de Shawn Layden'in dediği gibi kapanış videosunu hayranlıkla mı izlediniz yoksa Paragon'un ardından yeni bir oyun beklerken "Bu muydu yani?" tepkisini mi verdiniz? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Paragon Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Geldi 09 Mart Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Üçüncü Şahıs Modu Yayınlandı 09 Mart NewGamePlus: GTA 5'in Gelişmiş Sürümü Neler Vadediyor? 09 Mart BAFTA 2025 Yılın En İyi Oyunu Adayları 09 Mart Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan Fırstları 08 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler