Atomfall İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı

21.10.2024 12:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Rebellion Developments tarafından biz oyun severlere sunulacak olan hayatta kalma aksiyon oyunu Atomfall için yepyeni bir video yayınlandı. Ortaya çıkan yeni video sayesinde oyunun oynanışına bir bakış atabiliyor ve dünyasının nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyoruz.
 
Atomfall ilgi çekici bir dünyaya sahip
 
 
 
5 dakikalık video içerisinde ortamlara, atmosfere, karakterlere, düşmanlara, kullanabileceğimiz silahlara ve çok daha fazlasına derinlemesine bir bakış atabiliyoruz. Klasik 1950'lerin filmlerinden ilham alan oyunda Kuzey İngiltere ortamlarına geçiş yapabiliyor ve felaketin ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.
 
Atomfall temel olarak 1957 yılında Windscale felaketinden 5 yıl sonrasını konu alıyor. Oyunda mağaralara, vadilere, yıkık dökük harabelere ve çok da fazla bölgeye doğru geçiş yapabiliyoruz. Dikkat çekici atmosferiyle ve ortamlarıyla beraber oyun Mart 2025 tarihinde çıkacak.
 
PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek Atomfall, aynı zamanda Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak. Son olarak oyunun PC sürümü Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden satışa sunulacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Indiana Jones ve Great Circle Oynanış Videoları Ekim Sonunda Gelecek 32 Dk önce Black Myth: Wukong, Xbox Series X/S Konsolları İçin Derecelendirildi 1 Saat önce Bloober Team, Kötü Oyunlar Yapmayı Bıraktığını Açıkladı 2 Saat önce Batman: Arkham Asylum İçin Son Sürüm 4K Doku Paketi Yayınlandı 3 Saat önce Fallout Dizisinin 2. Sezon Çekimleri Kasım'da Başlıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler