Modern Combat: Domination Çıktı

PS3 için 8$'a online FPS oyunu almak oldukça cazip görünüyor
23.01.2011 20:33 Gökhan Yılmaz

 
     Gameloft, iPhone için geliştirdiği FPS oyunu olan Modern Combat'ı konsollara taşımaya karar verdi. Genellikle mobil cihazlar için oyun geliştiren yapımcı, Modern Combat: Domination isimli oyun ile PlayStation 3'e geçiş yaptı.
 
     Sadece PlayStation Network üzerinden satışa sunulan oyun ilk başta fiyatı ile dikkat çekiyor. 8$ fiyat etiketi ile oyunculara sunulan oyun, fiyatının üzerinde performans sergiliyor. Ayrıca PlayStation Move desteği de bulunuyor.
 
     Modern Combat: Domination'da tek kişilik senaryo bölümü bulunmuyor. Bunun yerine oyunculara 16 kişilik online maçlar, 5 harita ve 6 oyun modu sunuluyor. Oyunun çıkış ve oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Modern Combat: Domination Platformlar: PS3 Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Gameloft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'den Uyarı Mesajı: Oyun Değil Lisans Satıyoruz 12 Saat önce Red Dead Redemption PC'nin 50 Dolar Satış Fiyatı Eleştiriliyor 12 Ekim Hogwarts Legacy Definitive Edition Geliştirilme Aşamasında 12 Ekim Tomb Raider Serisi 100 Milyon Satış Sayısını Aştı 12 Ekim Eski Disco Elysium Geliştiricileri Üç Farklı Bağımsız Stüdyo Kurdu 12 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler