Daylight, Nisan Sonuna Ertelendi

02.04.2014 17:37 Samet Konuksal


    8 Nisan'da PC ve PS4 için çıkışına hazırlanılan ilk Unreal Engine 4 oyunu Daylight için bir son dakika ertelenmesi yaşandı. Zombie Studios ile Atlus, Daylight'ı 29 Nisan'a ertelediklerini duyurdu.
 
    Ertelenmenin nedeni olarak, Daylight'ın yeni nesil bir oyun için çok zorlu yollardan geliştirildiği, bu yüzden yapımcı ekibin daha fazla süreye ihtiyaç olduğu söylendi. Ekipten gelen açıklamada, "Bu süre içerisinde oyunu daha korkutucu hale getireceğiz." cümlesi de yerini aldı.
 
    Daylight, 29 Nisan'daki çıkışından sonraki iki hafta boyunca PS Plus üyelerine 9.99 dolardan satılacak. Oyunun PC sürümü ise hâli hazırda 9.99 dolardan ön siparişe sunulmuş durumda. Daylight'ın normal fiyatı, 14.99 dolar olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Daylight Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Zombie Studios Dağıtıcısı: Atlus Tür: Korku Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Konsollarda 4K/60 FPS Moduna Sahip Olacak 14 Şubat Supermassive'in Korku Oyunu Direction 8020'ye Yeni Bakış 14 Şubat Epic Games Kış İndirimleri: 50 TL ve Altındaki Oyunlar 14 Şubat Ubisoft CEO'su: Açık Dünya ve Canlı Servis Oyunlarına Odaklanacağız 14 Şubat HELL is US İçin Çıkış Tarihi Verildi: Ön Siparişler Açıldı 14 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler