Beyond: Two Souls, Mayıs 2013'te mi Çıkacak

Beyond: Two Souls'un başrolünde Ellen Page yer alıyor
30.11.2012 09:32 Alkan Adakaner


      Heavy Rain ile oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirmeyi başaran Quantic Dream'in Playstation 3'e özel olarak geliştirdiği Beyond: Two Souls'un piyasaya çıkış tarihi ortaya çıktı mı? IGNde yer alan habere göre Playstation.com sayfasında oyunun çıkış tarihi sızmış olabilir.
 
      Playstation'ın resmi sitesinde Beyond: Two Souls'un 25 Mayıs 2013'te piyasaya çıkacağını görüyoruz. (Daha sonra bu bilgi kaldırıldı) Her ne kadar geliştirici resmi bir tarih vermedik dese de bu tarih akla gayet uygun geliyor; çünkü 2013 sonunda yeni nesil konsolların piyasaya çıkacağı söylentiler var.
 
       İlk videoları ile oldukça etkileyici olan Beyond: Two Souls 2013 yılının en çok beklenen oyunlarından biri. Bakalım Quantic Dream ve David Cage'in bize ne gibi sürprizleri var. Umarız Beyond: Two Souls bizi çok bekletmez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 9 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 10 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 11 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 11 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler