CoD: Modern Warfare 3 Facebook'ta Çok Popüler

Call of Duty markası değerini giderek arttırıyor
07.12.2011 20:11 Alkan Adakaner

     2011 yılında çok önemli olaylara tanık olduk. Usame Bin Ladin'in ölümü, teknoloji dünyasının Steve Jobs'ı kaybetmesi, Libya'ya operasyon düzenlenmesi veya Amy Winehouse'un genç yaşta vefat etmesi. Bunların hepsi dünya gündemine yerleşti. Tabi ki bu konular facebook'ta da popülerdi. Oyun dünyasından bir isim de bu yıl facebook'un gündemine oturdu. 
 
     Call of Duty: Modern Warfare 3 bu yıl facebook'ta en popüler 8. başlık olmayı başardı. Politika olayların ağırlıkta olduğu listeye giren Activision'un satış rekorları kıran oyunu böylece ne kadar güçlü bir etkiye sahip olduğunu gösterdi.
 
     Listede oyun dünyasından başka herhangi bir isim bulunmuyor. Sanırım Modern Warfare 3 olmasa ve başka bir oyunu ilk 10'da görseydik bu çok şaşırtıcı olurdu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler