Dead Island: Riptide Trailer'ı Gerçeği Yansıtmıyor

21.01.2013 13:54 Erkut Köse


  Her zaman olduğu gibi etkileyici bir Trailer ile bizleri karşılayan Dead Island: Riptide ile ilgili yapılan açıklamada oyuncuların büyük beklentilere kapılmaması gerektiği belirtildi.
 
  İlk oyunu için yayımlanan videoda da oyuncuların epey dikkatini çeken, ancak daha sonra video ile oyunun aynı yapıda olmadığını belirten Deep Silver'dan yine benzer bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre video tam anlamıyla oyunun içerisinde göreceğimiz şeyleri tam manasıyla yansıtmıyor. Dolayısıyla firma da oyuncuların hayal kırıklığına uğramasını istemiyor.
 
    Ancak ilk oyunun başarısını göz önüne aldığımızda çok kötü bir oyunla karşılaşma olasılığımızın da düşük olduğunu söyleyebiliriz. Bakalım Techland karşımıza ne gibi bir oyun çıkaracak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island: Riptide Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler