Dead Island: Riptide'dan Yeni Bilgi ve Görseller

Zombiler her yerden çıkabilirler
06.11.2012 09:51 Alkan Adakaner


     Dead Island ile iyi bir satış başarısı yakalayan Techland, aynı zamanda belli bir kitleyi de bu oyuna bağlamayı başarmıştı. Şimdi Dead Island: Riptide ile oyuncuları serinin hayranı yapmaya hazırlanan firma, oyun hakkında yeni bilgiler yayınlamaya devam ediyor.
 
     Öncelikle oyundaki yeni karaktere bakalım. Bu karakterin adı John Morgan, ilk oyundaki 4 karaktere ek olarak yeni oyundaki 5. karakter olacak. Oyunun tamamında kontrol edilebilecek bu karakter yakış dövüş konusunda uzman.
 
      Deep Silver ayrıca yeni bir mekan olan Palanai adlı adadaki Henderson kasabasını da duyurdu. Burası lüks bir Akdeniz kasabasını andırıyor ve son derece zengin yat sahipleriyle doluymuş. Anlaşılan zombiler zenginlerin etiyle beslenecekler.
 
     Aşağıda ayrıca oyunun yeni ekran görüntülerini de bulabilirsiniz. Grafiklerde ilk oyuna göre gelişme olacağı kesin.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island: Riptide Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 4 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 5 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 7 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler