Modern Warfare 3'ün DLC'sine Video Yayınlandı

11.01.2012 00:46 Samet Konuksal


     Call of Duty serisinin her oyununda olduğu gibi en son çıkan Modern Warfare 3'te de DLC'ler ile birlikte oyun içeriği genişleyecek. Activision bu DLC'ler hakkında planlamayı paylaşmıştı. Sıra içerikte.
 
      Yayınlanan videoya baktığımızda daha önce yayınlanan DLC planlaması anlatılıyor. Planlamanın yanı sıra ilk DLC'den bazı içerikler gösteriliyor. Yayınlanan videoda gösterilen ilk haritalar Piazza ve Liberation.
 
      New York'da geçen Liberation haritasında Sniper sınıflarına ait mekan düzenlemeleri yer alıyor. Taktiksel savaşa yoğunlaşılan Liberation'un yanı sıra Piazza haritası, daha çok dar alanlardaki aksiyona yönelik savaşlar için hazırlanmış.
 
      Haritaları ve daha fazlasını içeren videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı! 15 Temmuz The Outlast Trials'ın Yeni Güncellemesi Neleri İçeriyor? İşte Detaylar 15 Temmuz Söylenti: Crash Bandicoot 5 Sessiz Sedasız İptal Edildi! 15 Temmuz Disney'in 1 TB Boyutundaki Veriyi Hackerlara Kaptırdığı Bildirildi 15 Temmuz Astro Bot'un Yeni Oyunu İlk Başta Açık Dünya Olarak Düşünülmüş 15 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler