Modern Warfare 3'ün Yeni DLC'si Belli Oldu

15.03.2012 00:32 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz ayın sonuna doğru Xbox 360'a özel olarak çıkışını yapan Call of Duty: Modern Warfare 3'ün Overwatch DLC'sinin Playstation 3'e olan çıkışı ve oyunun yeni DLC'sinin içerikleri gözüktü.
 
     İlk olarak, yapılan açıklamada oyuna yeni bir harita ekleyen Overwatch DLC'sinin, Playstation 3'lere 29 Mart'ta çıkacağı belirtildi. Daha önceki DLC'lerde olduğu gibi bu DLC de, Call of Duty Elite sisteminin PC'lerde olmayışı sebebiyle oyunun PC sürümüne gelmeyecek.
 
     Diğer yandan yayınlanan duyuruda, DLC takviminin Mart ayı içerikleri açıklandı. Daha önce belirtildiği gibi bir yeni harita ve iki yeni Spec Ops görevi içeren DLC'deki yeni haritanın adı Black Box olacak. Spec Ops görevlerinin isimleri ise Black Ice ve Negotiator olarak geçiyor. Bu DLC ise 12 Nisan'da PS3 için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı! 15 Temmuz The Outlast Trials'ın Yeni Güncellemesi Neleri İçeriyor? İşte Detaylar 15 Temmuz Söylenti: Crash Bandicoot 5 Sessiz Sedasız İptal Edildi! 15 Temmuz Disney'in 1 TB Boyutundaki Veriyi Hackerlara Kaptırdığı Bildirildi 15 Temmuz Astro Bot'un Yeni Oyunu İlk Başta Açık Dünya Olarak Düşünülmüş 15 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler