Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar

11.09.2024 23:35 Mehmet Tandoğan

 
 
FromSoftware tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring'in ek paketi Shadow of the Erdtree için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. 1.14 güncellemesi olarak karşımıza çıkan yeni yama, oyuna çeşitli eklemeler, dengeleme değişiklikleri ve hata düzeltmeleri ekliyor.
 
Elden Ring yeni güncelleme detayları
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak yeni yama Rellana Twin Moon Knight'ın bazı saldırılarının hitbox'larını düzeltiyor. Ayrıca bir düşman kalkan tutarken öldürüldüğünde oyuncunun rün edinmesini engelleyen bir hata da çözülüyor. Bunun yanı sıra,geliştirici ekip bazı yetenekler için kilitlenme seçeneği kullanıldığında yanlış oyuncu hareketlerinin sergilendiği bir sorunu da ortadan kaldırıyor.
 
Belirtildiği gibi 1.14 güncellemesi final boss’una bazı değişiklikler getiriyor. Aktarıldığı kadarıyla final savaşı başladığında boss'un aksiyon şeması sürekli olarak değişkenlik gösteriyor. Ayrıca bazı saldırıların hasarı azalıyor; bazılarının etkileri ise artış gösteriyor.
 
Bunun yanı sıra güncelleme içerisinde herhangi bir teknik iyileştirme yer almıyor. Dolayısıyla büyük bir performans artışı beklememeniz gerekiyor. Son olarak yeni yama ile beraber DLSS veya FSR gibi teknoloji destekleri ne yazık ki eklenmemiş durumda. Ancak fan yapımı bir mod sayesinde DLSS teknoloji desteğini aktif hale getirebilir ve oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Bu modu denemek istiyorsanız buraya  ıklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 4 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 5 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 7 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler