Epic Games'in Ücretsiz Oyunlarını Eklemeyi Unutmayın

19.08.2024 16:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Epic bu hafta oyunculara World of Warships - Başlangıç Paketi Albany'i ve aksiyon rol yapma oyunu Death's Gambit: Afterlife'ı tamamen bedava sunuyor. Oyunu ve paketi 22 Ağustos Temmuz Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
22 Ağustos'ta The Callisto Protocol oyunu ücretsiz dağıtılacak. 
 
World of Warships - Başlangıç Paketi: Albany 
 
 
 
World of Warships'in denizlerinde heyecan dolu maceranıza Amerikan Premium Albany kruvazörünü içeren ve sanal donanma kariyerinizi başlatmak için ihtiyaç duyacağınız her şeye bol bol sahip faydalı bir başlangıç paketi ile çıkın.
 
Bu paketi almak için ana oyuna sahip olmanız lazım. Ana oyun da ücretsiz olarak kütüphaneye eklenebiliyor.
 
- Ana oyun
- Başlangıç Paketi
 
Death's Gambit: Afterlife
 
 
 
Death's Gambit: Afterlife, derin rol yapma öğelerine sahip zorlu bir 2D aksiyon platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Ölümün hizmetkarı bir ajan olarak, Siradon'un gizemini çözebiliyor ve ölümsüzlüğün gerçek bedelini keşfetmek durumunda kalıyoruz. 
 
- Epic Games sayfası
 
World of Warships bizlere neler sunuyor?
 
Dikkat çekici gemi mekanikleri ve savaşları ile ön plana çıkan, tamamen oynaması ücretsiz bir şekilde bizlere sunulan bu yapım, çok sayıda gemiyi bizlere sunuyor ve aynı zamanda geliştirip ilerleyebileceğimiz bir yapı ile karşı karşıya kalabiliyoruz. 20. yüzyılın ilk yarısında yer alan tüm gemilerle beraber gerçekçi bir yapı içerisinde ilerlemek durumunda kalıyor ve devasa çelik zırhlılardan muhrip gemilere kadar oldukça farklı gemi çeşitlerine ulaşmak durumunda kalıyoruz. Geliştirici ekip zaten bu zamana kadar sürekli olarak oyunu güncelledi ve şu anda 600'den fazla geminin olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
Bu gemiler, oldukça gerçekçi bir yapıya sahip olduğundan dolayı istediğimizi seçebiliyor, onlarla beraber ilerlemek durumunda kalıyor ve onun seçimiyle beraber dilediğimizi gerçekleştirebiliyoruz. Oyunda zaten tamamen gemi odaklı bir yapı olduğundan dolayı herhangi bir şekilde karakterimizi kontrol etmiyor ve bununla beraber sadece gemimizi kontrol edebiliyor; aynı zamanda açık sularda gezip tozabiliyoruz. Çeşitli görevleri tamamlayabileceğimiz, destansı deniz savaşlarına adım atabileceğimiz, kendi ekibimizi kurabileceğimiz ve daha fazla detayla karşı karşıya kalabileceğimiz yapım, dikkat çekici içerikleriyle ön plana çıkabileceğimiz bir yapıyı beraberinde getiriyor. Aynı zamanda servis oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bu tarz servis oyunları içerisinde önemli bir yere sahip olan bu yapımda eşsiz yükseltmelere sahip olabiliyor ve diğer oyuncularla beraber savaşa girmek durumunda kalıyoruz. Oyunda gerçek hayattan ilham alınan çeşitli gemiler bulunuyor ve yukarıda bahsettiğimiz gibi 600'den fazla geminin burada olduğunu söyleyebiliyoruz. Her bir geminin burada farklı şekillerde istatistikleri, topları, atış menzilleri ve çok daha fazlası yer alıyor. Aynı zamanda dayanıklılığı ve daha farklı manevra kabiliyetleri de oldukça değişkenlik gösterebiliyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığınız süre boyunca istediğiniz gemiyi seçmek tamamen size ait oluyor ve buna göre kendi stratejinizi ve planınızı oluşturabiliyorsunuz. Eğer hızlı bir şekilde ilerlemek istiyorsanız, daha az ağır bir gemiyle ilerlemek durumunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan ağır topları yerleştirebileceğiniz ve ağır bir şekilde hareket edebileceğiniz bir gemiyi seçebilirsiniz. Bu tamamen size ait olarak karşımıza çıkıyor ve bunun seçimi ile beraber oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz.
 
 
 
Heyecanlı deniz savaşlarına adım atabileceğiniz yapım içerisinde sayısız gemi sistemi ile karşı karşıya kalabiliyor ve dilediğinizi gerçekleştirmek için elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz. İster tek başınıza isterseniz de ekip kurarak oynayabileceğiniz ve yanınıza arkadaşlarınızı davet edebileceğiniz yapım içerisinde farklı tarzlara uygun yükseltmeler bulunuyor ve yükseltme ağacı içerisinden istediğinizi seçebiliyorsunuz. Bu aşama boyunca elbette farklı teknolojilerle karşı karşıya kalabilir, onları en iyi şekilde kullanabilir ve hangi tarafa evrilmek istiyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Zaten bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Oldukça farklı sistemlerle karşı karşıya gelebileceğiniz yapımda aynı zamanda sezonluk içeriklerin olduğundan da bahsedebiliyor ve bununla beraber istediğiniz gibi oyunda hızlı bir şekilde gelişim sağlayabiliyorsunuz. Açık dünya içerisinde gezip tozabileceğiniz, farklı görevleri ve etkinliklere katılabileceğiniz ve yer yer gelen güncellemelerle beraber oyunun güncellendiğini görebileceğiniz yapımda tamamen ücretsiz bir şekilde ilerleyebileceğiniz bir yapının olduğundan bahsedebiliyoruz. Tamamen oynaması ücretsiz olduğundan dolayı elbette oyun içerisinde yer alacağınız ve satın alabileceğiniz paketler bulunuyor.
 
Bunlarla beraber hızlı bir şekilde gelişirken aynı zamanda diğer oyunculardan daha farklı ve güçlü konuma gelebiliyorsunuz. Elbette parayı verirken daha hızlı bir şekilde gelişebiliyor ancak vermeden de oyunu oynayabiliyor ve belli aşamalardan geçmek için burada büyük bir mücadele vermek durumunda kalıyorsunuz. Kendi geminizi seçebileceğiniz ve aynı zamanda kendinize ait bir takım kurabileceğiniz yapımda her bir geminin farklı şekillerdeki istatistikleri bulunuyor ve bunlarla beraber hızlı bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca dilediğinizi gerçekleştirebiliyor, gemilerinizin görünüşünü değiştirebiliyor ve daha farklı sistemlerle karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Oyun tarzınıza en uygun yükseltmeleri seçerek oyunda hızlı bir şekilde ilerleme sağlayabiliyor ve böylece oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber her bir seçim oldukça önem arz ediyor ve kendi gidişatınızı bu seçimlerle belirleyebiliyor ve değerlendirebiliyorsunuz.

Deniz savaşları ile ilerleyebileceğiniz yapımda çok sayıda devasa harita bulunuyor ve bu haritalar içerisinde elbette hem evren hem de zafer elde etmek için farklı şekillerde filolara doğru ilerlemek durumunda kalıyor ve heyecanla çalışmalara katılabiliyorsunuz. Oyunda hedef aldığınız geminin önüne biraz daha ateş etmeniz gerekiyor ve koşu yoluna diyebileceğimiz bir tabirle beraber geminin gittiği yöne doğru topları ateşlemek durumunda kalıyoruz. Uzak menzilli silahları takabileceğimiz veya daha yakından daha etkili bir şekilde vuruşlar yapabileceğimiz yapımda farklı şekillerde toplar, silahlar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Bunların seçimi de ve yerleşimi de aynı şekilde bizlere ait oluyor çünkü bu tarz detaylarla beraber kendi gemimizi özelleştirirken aynı zamanda hangi kapının hangi silahın kullanılabileceği tamamen bizim seçimlerimize bağlı olarak gerçekleşebiliyor. 600'ün üzerinde tarihsel bir gemi kütüphanesinin bulunduğu yapım içerisinde hem Birinci hem de İkinci Dünya Savaşı'nın en ünlü gemileri ile ön plana çıkabiliyor ve aynı zamanda hem tarihsel hem de günümüzün teknolojik gemileri ile karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
 
 
Gezegenin en geniş sanal deniz müzesine adım atabileceğimiz yapım içerisinde gerçekten de büyük bir sistemin ve kütüphanenin olduğundan bahsedebiliyoruz. Yapım içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gemilerin dışında aynı zamanda farklı sınıflar bulunuyor ve 5 farklı geniş sınıfının olduğundan bahsedebiliyoruz. Her oyun tarzına hitap edecek bu sınıflarla beraber kendi gidişatınıza yön verebiliyor ve ağırlıklarla beraber istediğiniz gibi ilerleyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra ağır zırhlı almak istemiyorsanız, elbette daha hızlı hareket eden kruvazörler bulunuyor. Bunlarla beraber istediğiniz gibi ilerlerken aynı zamanda daha hızlı manevralar yapabiliyor ve geriye dönüş sergileyebiliyorsunuz. Bunun yanında elbette hafif silahlı sistemi ile ön plana çıkan çeşitli muhripler bulunuyor. Bunların da seçimi tamamen size ait oluyor.
 
Diğer taraftan uçak gemilerinin de burada olduğunu aktarmakta fayda var. Bunların seçimleri ile beraber dümenle geçebiliyor ve daha fazla detaylı sınıfta kendi seçimlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Böylece oyuna hızlı bir şekilde adım atabiliyor ve kendi oyun tarzınızı oyuna dahil edebiliyorsunuz.

Yapım içerisinde bildiğiniz üzere oynaması ücretsiz bir yapı olduğundan dolayı elbette oyuncuların gelişebileceği ve kendini yükseltebileceği bir ilerleme sisteminin olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu ilerleme sistemi ile kendinizi hızlı bir şekilde geliştirebiliyor, 12 farklı ülkeden sevdiğiniz hattı seçebiliyor ve doğal tarihsel gelişimle beraber hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyorsunuz. Kapsamlı gemi seviye sistemi ile kendinizi savaşarak bu sistemler üzerinde ustalaşmaya çalışabiliyor ve daha fazla detayıyla beraber oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Yükseltebileceğiniz, özelleştirebileceğiniz ve daha fazlasıyla karşı karşıya kalabileceğiniz yapımda oyun tarzınıza uygun modifikasyonlarla beraber geminizi özelleştirip kişiselleştirebiliyor ve yerleştirebiliyorsunuz. Komutanlarınızı eğiterek aynı zamanda özel becerilerin kilidini açabiliyor ve dahası filonuzu kamuflajlar, işaretler, sancaklar ve daha fazlasıyla destekleyebiliyorsunuz. Oyunda kullanabileceğiniz hem komutanlar, hem askerler, hem de bonus sağlayacak çeşitli araçlar ve silahlar bulunuyor.
 
 
 
Tüm destek ekipmanları ile beraber en iyi seçeneklerle ilerlemek durumunda kalıyor ve savaş esnasında tüm bunların kullanımı bize ait oluyor. Oyunda elbette doğru zamana doğru hamle yapmak oldukça önem arz ediyor ve bununla beraber bir savaşa girmeden önce nasıl bir strateji yapabileceğimizi belirlemek oldukça önemli. Her bir savaş içerisinde farklı stratejiler benimseyebiliyor ve kendi ekibinizi kurarak burada farklı planlamalar yapabiliyorsunuz. Uzaklardan ateş edebileceğiniz düşmanlara karşı elbette onların da size cevabı hemen gecikmiyor ve farklı adaların arkasına saklanabileceğiniz ve daha hızlı bir şekilde ateş edebileceğiniz yapımda gemi sistemleri ve sınıflarıyla ön plana çıkmak durumunda kalıyorsunuz. Oyun tarzınızı oyuna dahil edebileceğiniz yapımda yalnız kurt olarak ilerlemek durumunda kalıyor veya tamamen arkadaşınızla beraber oynayarak filoya davet etmek durumunda kalıyorsanız, işbirliği becerilerinizi geliştirebileceğiniz ve daha fazla detay ile ön plana çıkabileceğiniz yapımda gerçek zamanlı bir gemi savaşı ile karşı karşıya kalıyor ve istediğiniz gibi bir klana katılım sağlamak durumunda da kalıyorsunuz.
 
Oyunda sadece bir oyunluk ekip kurmakla kalmıyor, aynı zamanda tamamen erişim sağlayabileceğiniz ve yer yer klan savaşlarına geçiş yapabileceğiniz klanların olduğundan da bahsedebiliyoruz. Bu sistemle beraber dilediğinizi gerçekleştirebiliyor ve oyunda hızlı bir şekilde yerinizi alabiliyorsunuz.

Yapım içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gibi klan sistemiyle beraber ilerlemek oldukça eğlenceli bir deneyimi beraberinde getiriyor. Çünkü arkadaşlarla beraber toplanarak bir yerleri basmak, gemileri ortadan kaldırmak ve görevleri yapmak bir hayli eğlenceli diyebiliriz. Bu tarz oyunlarda arkadaşlarla beraber oynamak ve arkadaşlarınızla beraber sırtınızı kollamak ve çok daha fazlasıyla beraber daha farklı planlamalar yapmak oldukça önem arz ediyor. Bununla beraber elbette tek başınıza da oynayabilirsiniz; ancak bir oyun çevrimiçi veya işbirliği modunu destekliyorsa, muhakkak arkadaşlarla beraber oynamak çok daha eğlenceli hale gelebiliyor. Dolayısıyla arkadaşlarınızla beraber oyun oynamanızı tavsiye ediyor ve bu tarz detaylarla hızlı bir şekilde yerinizi alabiliyorsunuz.
 
 

Genel olarak toparlayacak olursak, oyun dikkat çekici gemi mekanikleri ve deniz savaşlarıyla ön plana çıkan, tamamen oynaması ücretsiz bir yapım olarak oyunculara sunuluyor. 20. yüzyılın ilk yarısında yer alan gerçekçi gemileri kontrol etme fırsatı sunan oyun, devasa çelik zırhlılardan muhrip gemilere kadar geniş bir gemi yelpazesine sahip. Geliştirici ekip, oyunu sürekli güncelleyerek şu anda 600'den fazla gemiyi oyuncuların kullanımına sunmuş durumda. Bu gemiler tarihsel doğruluğa sahip ve her biri farklı istatistikler, toplar, atış menzilleri, dayanıklılık ve manevra kabiliyetleriyle donatılmış. Oyuncular diledikleri gemiyi seçebilir ve bu gemiyle denizlerde destansı savaşlara katılabilirler. Oyun tamamen gemi odaklı olduğu için karakter kontrolü bulunmuyor; bunun yerine geminizi yöneterek açık denizlerde gezebilir, görevleri tamamlayabilir ve diğer oyuncularla savaşabilirsiniz.
 
Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, elbette oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Oyunun şu anda başlangıç paketi Epic Games platformunda tamamen ücretsiz bir şekilde satılıyor. Dolayısıyla oyuna başlayacaksanız, bu paketi satın almanız ve kütüphanenize eklemeniz faydalı olabilir. Oyuna istediğiniz zaman başlayabilir ve tamamen ücretsiz bir şekilde yerinizi alabilirsiniz. Diğer taraftan Epic Games platformunda eklediğiniz paketi dilediğiniz zaman kullanabilir ve oyuna girişinizle beraber paketin sahibi olabilirsiniz. Dolayısıyla şu anda satın alıp daha sonrasında da oynayabilirsiniz. Dilediğiniz şekilde gemi savaşlarına adım atabileceğiniz yapım genel hatlarıyla bu tarz detaylarla karşımıza çıkıyor.  Kendinize uzunca vakitler bir oyuna kaptırmak ve geliştirmek istiyorsanız boyuna bir şans vermenizde ve bir göz atmanızda fayda var.
 

 
Death's Gambit: Afterlife oyunculara neler sunuyor?
 
Dikkat çekici aksiyon, platform ve macera içeriği ile beraber ön plana atılan bu yapının içerisinde aynı zamanda derin rol yapma unsurları bulunuyor. Ve sürekli olarak farklı şeyler deneyebileceğimiz sistemlerle ön plana çıkmaya hazırlanabiliyoruz. Oyunda sürekli olarak düşmanları alt etmek durumunda kalıyor, farklı düşmanlarla beraber kapışabiliyor ve düşmanları ortadan kaldırmak için farklı şekillerde silahları kullanarak aynı zamanda kombolarla ortaya çıkarabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Derin rol yapma unsurları ile beraber ön plana çıkan yapımda, ölümsüzlüğün gerçek bedelini ödemek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve ölümün hizmetinde bir ajan olarak ilerlemek durumundayız. Dikkat çekici içeriklerle beraber geçiş yapabileceğimiz yapımda 2 boyutlu bir aksiyon platform deneyimi bizleri bekliyor ve burada aksiyon deneyimi ile beraber daha fazla ön plana çıkabiliyoruz.
 
Yapım içerisinde ilerlerken zindan temalı bölümlerde kendimizi bulabiliyor ve burada tuhaf düşmanların karşımıza çıktığını aktarabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber ölümün kol gezdiği bölümlerde kendimizi bulabiliyor ve tuhaf düşmanları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Oyunda sadece bir farklı düşman türü değil, aynı zamanda farklı düşman türleri ile karşı karşıya gelir ve onların saldırılarına engel olmak, aynı zamanda savuşturmak için farklı şekillerde kombolar gerçekleştirmek durumundayız. Karakterimizin temel hareketlerinden faydalanabileceğimiz ve aynı zamanda hızlı hareket edebileceğimiz mekaniklerle ilerleyebileceğimiz yapımda, yapacağımız hareketlerle hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyor ve daha fazla detaylı yerimizi alabiliyoruz. Oyunda bölümleri ilerlerken, her bölge içerisinde farklı ortamlar, atmosferler, düşmanlar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Aynı zamanda buraları araştırmak, keşfetmek ve daha fazlası ile beraber ön plana çıkmak bir hayli önemli.

Her bölge içerisine geçiş yaptıktan sonra elbette buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor ve yer aldığımız süre boyunca farklı şekillerde hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyoruz. Hassas çatışma içerisinde yer aldığımız süre boyunca bu çatışma mekanikleri üzerinde ustalaşmaya çalışıyor ve Siradon’un derinliklerinde kol gezen dehşetle yüzleşmek durumunda kalıyoruz. Bu tarz detaylarla beraber ilerlemek durumunda kaldığımız yapımda arka planda bir hikaye yer alıyor ve bu hikaye hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla bizlere aktarılıyor. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Farklı kombolar ve beceriler üzerinde ustalaşabileceğiniz yapımda yapacağınız her şey oldukça önemli olarak vurgulanıyor ve gidişatımıza yön verebiliyoruz.
 
 
 
2 boyutlu platform macerasında yapacağımız her hamle oldukça önemli olduğunu vurgularken, aynı zamanda burada düşmanları nasıl ortadan kaldırabileceğimize de bir seçebiliyoruz. Dolayısıyla burada yer aldığımız süre boyunca düşmanları ortadan kaldırmak için elimizdeki kılıcı savurabiliyor, sağa sola doğru hızlı bir şekilde hamle yapabiliyor ve düşmanların saldırılarından kaçmak için manevralarımızı hızlandırabiliyoruz. Örneğin düşmanlara karşı geldiğimiz zaman elimizdeki iki elli kılıcı sağa sola doğru savurabiliyor, ağır saldırılar gerçekleştirebiliyor ve düşmanlara ağır darbeler indirebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber farklı şekillerde kılıç savurma mekanikleri, animasyonları ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Derinliklere doğru indikçe düşmanların sayısı ve zorluğu gitgide artış gösteriyor. Dolayısıyla oyun içerisinde ilk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu ortamlar bizleri bekliyor. Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabildiğimiz yapımda derin rol yapma unsurlarıyla beraber karakterimizi geliştirebiliyor, farklı silahlar alabiliyor ve bu tarz eserlerle gidişatımıza yön verebiliyoruz.
 
Geniş bir dünyayı keşfedebileceğimiz yapım içerisinde her kesimden acayip karakterlerle tanışmak durumunda kalıyor ve bu karakterlerin gizemlerini, aynı zamanda arka plan hikayelerini öğrenmek durumunda kalıyoruz. Hızlı bir şekilde ilerleyebileceğimiz ve karakterler arası diyaloglarla beraber buralarda neler olup bittiğini öğrenebileceğiniz yapımda, ölümsüzlüğün pençesinde bulunduğumuzu aktarabiliyor ve daha fazla detaylı kendi gidişatımıza yön verebiliyoruz. Bir ajan olarak yer aldığımız yapımda oldukça önemli bir görevde kendimizi bulabilir ve bu görevi tamamlarken elbette kendimize güvenmek durumunda kalıyoruz. Düşmanlara karşı gelmek için burada kılıcımızı savurabiliyor, düşmanları toplu bir şekilde ortadan kaldırabilir ve kılıcımızın ağırlığını düşmanlara karşı kullanabiliyoruz.

Oyunda sadece yerden ilerleyen düşmanlar bulunmuyor; aynı zamanda uçan düşmanların ve kanatlı yaratıkların da olduğunu söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla burada yer aldığımız süre boyunca tuhaf yaratıkların ve canavarların olduğunu söyleyebiliyor ve onları ortadan kaldırmak için farklı hamleler gerçekleştirebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda karakter sınıflarının ve özelleştirmelerinin de oldukça ön planda olduğunu belirtmekte fayda var. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun içerisinde 7 farklı oynanabilir sınıf bulunuyor ve bu sınıflar içerisinden istediğinizi seçebiliyorsunuz. Buna göre kendi karakterinizi benimseyebiliyor, geliştirebiliyor, seviyesini atlatabiliyor ve favori yeteneklerinizi burada seçmek durumunda kalıyorsunuz. İşte bu noktada derin rol yapma unsurları ön plana çıkıyor çünkü burada yapacağınız ve seçebileceğiniz her yetenekle beraber kendi stratejinizi oyuna dahil edebiliyor ve kendi kombolarınızı oluşturabiliyorsunuz. Zaten her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde ederek kendi aksiyonunu oyuna dahil ediyor ve böylece hayatta kalma şansınızı stratejinizle beraber artırmak durumunda kalıyorsunuz.
 
 
 
Yükselen canavarları öldürmek durumunda kaldınız ve efsanenin diğer yaratıklarını avlamaya başladığınız yapımda ölümün sadık hizmetkârı olarak farklı ödüllere doğru ulaşmak durumunda kalıyor ve her bölge içerisinde farklı patron savaşlarının olduğundan da bahsetmekte fayda var. Oyunda yer aldığımız süre boyunca her bir bölge içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gibi farklı ortamlar, atmosferler, düşmanlar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Aynı zamanda her bölgenin sonunda karşılaşabileceğimiz patron savaşları ve baş düşmanlar yer alıyor. Onları ortadan kaldırmak için elbette onların nasıl saldırdığını öncelikle öğrenmemiz gerekiyor ve ona göre kendi savunma planımızı ortaya çıkarabiliyor ve buna göre kendi saldırılarımızı gerçekleştirebiliyoruz. Bunun yanı sıra patron savaşları içerisinde sadece onun olmadığını, yanında yardımcılarının da olduğunu deneyimleyebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca oldukça zorlu bir ortamda kendimizi bulabiliyoruz.

Derin rol yapma deneyimi ile beraber ön plana çıkabileceğimiz yapımda, aynı zamanda farklı modların olduğunu söyleyebiliyor ve kahraman modu ve yeni oyun Plus modu ile beraber oyundaki deneyimi daha da yukarılara doğru çıkarabiliyoruz. Kahraman modu içerisinde elbette yenilenen baş düşmanlar enerjisini tekrar topluyor ve onları yendikten hemen sonra bu düşmanlara erişim sağlayabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde farklı oyun modları ile beraber gidişatınızı yön verebileceğiniz sistemler yer alıyor ve bu modlarla oldukça eğlenebiliyoruz. Aynı zamanda yeni oyun Plus modu ile beraber elbette kendi seviyenizi ve karakterinizi doğrudan diğer oyuna dahil edebilir ve yepyeni bir deneyimle karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Oyun zaten şu anda tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor ve böylece siz de kendi oyun tarzınıza oyuna dahil ederek platform deneyiminin tadını çıkarabiliyorsunuz. Son olarak oyun birçok platformda yer alıyor ve genel olarak seviliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 29 Dk önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 1 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 3 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler