Görsel Roman Oyunu Stella of The End 2024'te Switch'e Geliyor

21.08.2024 16:29 Umut Tandoğan

 
 
Weekly Famitsu'nun son sayısında, PROTOYPE'un Key tarafından geliştirilen görsel romanı Stella of The End'in Switch için 2024'te yayınlanacağı açıklandı.
 
Stella of The End ilk olarak 28 Ekim'de Japonya'da PC için, ardından 21 Nisan 2023'te iOS ve Android için, 26 Eylül 2023'te ise Steam üzerinden İngilizce yerelleştirilmiş bir PC sürümü için piyasaya sürüldü.
 
Oyunun Hikayesi:

Dünya artık insanlığa ait değil. Artık dünyada dolaşan dev makineler insanlığı yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyor. Gezgin bir Kurye olan Jude Gray, çok özel bir kargo teslim etme isteği alır. Bu kargo, gizemli Tekillik Makineleri'nden etkilenmeyen bir android kız olan Philia'dır.
 
Jude'un Philia'yı hedefine götürmekten başka seçeneği kalmaz, onu zarardan korumak ve bu zorlu dünyada nasıl hayatta kalacağını öğretmek için elinden geleni yapar. Birlikte, hem mekanik hem de insani tehditlerden kaçınarak düşmanca vahşi doğayı aşmaları gerekir.
 
Philia, tüm bu zaman boyunca bir gün insan olacağında ısrar ediyor. Jude ve Philia'yı yolun sonunda ne bekliyor? İnsanlık gerçekten kurtarılabilir mi, yoksa çok mu geç…? 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 2 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 3 Saat önce KRAFTON, Kısa Formatlı Drama Dizileri İçeren Video Platformu 'Spoon Labs'a Yatırım Yapıyor 4 Saat önce Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler