Mass Effect 3'ün Sonuna Şikayet Dosyası

18.03.2012 00:45 Beril Sergün


     Evet sonunda BioWare'in çok beklenilen ve sonunun neredeyse herkes için hayal kırıklığı olduğuna inanılan oyunu Mass Effect 3 için bir şikayette bulunuldu.
 
     Şikayette bulunduğunu forumlarda dile getiren oyuncu şunları öne sürdü; "EA'ye karşı şikayette bulundum. Oyunun sonuyla ilgili okuduğum onlarca sözden ve beklentiden sonra insanları yanlış yönlendirdikleri ve reklamların yanlış yapılıp insanları kandırdığını belirterek ve sözü geçen hiç bir sözün tutulmadığını da ekledim. Oyunun sonunda söz verilen hiç bir şey yerine getirilmiyor. Bunun için FTC'ye şikayette bulundum ve oranın Tüketici Hakları bölümüne yazdım."
 
     Ayrıca mutsuz oyuncu bu şikayet dosyasının yasal bir dava olmadığını sadece şikayet olduğunu da belirtmiş. Bakalım BioWare/EA bu konuda bir açıklama yapacak mı?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mount & Blade II: Bannerlord'un Genişleme Paketi War Sails Yayınlandı! 27 Kasım PUBG Studios'un Yeni Oyunu PUBG: Black Budget, Aralık Ayında Kapalı Alfa Testini Gerçekleştirecek 26 Kasım Bülten - Oyuncu Bilgisayarı Masaüstü Fiyatları Ne Kadardır? 18 Kasım Dreamotion'ın Yeni Oyunu My Little Puppy Türkçe Dil Desteğiyle Şimdi Sizlerle 07 Kasım Dinkum'un Nintendo Switch Sürümü Çıktı 06 Kasım
Forumdan Konular
DH'den Haberler