NFS: Hot Pursuit Turları Devam Ediyor

26.08.2010 14:40 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz ay startını veren Need for Speed: Hot Pursuit turları son sürat devam ediyor. Temmuz ayında ilk durağı New York'u geride bırakan ekibin ikinci durağı ise Chicago oldu.
 
     Criterion Games'in yapım koltuğunda olmasından dolayı Need for Speed serisinin en merakla beklenen oyunu olan Hot Pursuit, geçtiğimiz hafta GamesCom'un da dikkat çeken yapımları arasında yer almıştı. 19 Kasım'da çıkışını yapacak olan oyunun Chicago ayağıda en az New York'taki organizasyon kadar renkli olmuş.
 
     Bu görüntüler oyun oynamanın eğlencesini bir kez daha gözler önüne seriyor. Organizasyon'un bir sonraki durağı ise 3-5 Eylül tarihleri arasında Seattle'da olacak. Yayınlanan bu yeni videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Subnautica 2, 4 Milyon'dan Fazla Kopya Sattı 21 Mayıs Subnautica 2, Erken Erişime Çıktı ve Steam Satışlarında Zirveye Yerleşti 14 Mayıs eFootball™ Championship 2026 Dünya Finalleri, Tayland'ın Bangkok Şehrinde Düzenlenecek 14 Mayıs Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüyle 14 Mayıs'ta Steam'de! 30 Nisan eFootball™ NARUTO SHIPPUDEN İşbirliği Başlıyor! 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler