Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor

13.09.2024 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir dönemin en çok oynanan oyunları arasında bulunan ve kuşu hareket ettirerek engellerden geçirmeye çalıştığımız Flappy Bird geri dönüyor. Mobil uygulama mağazalarından kaldırılmasının üzerinden on yılı aşkın bir süre geçtikten sonra oyun, yeni ve genişletilmiş haliyle bizlere sunulmaya hazırlanıyor.
 
Flappy Bird yepyeni içerikleriyle yolda
 
 
 
Mağazadan kaldırıldıktan sonra resmi Flappy Bird ticari markasını ve lisansını satın alan Flappy Bird Foundation, popüler mobil oyuna hayat vermeyi hedefliyor. Bu sonbaharda web tarayıcılarında, 2025 yılında ise iOS ve Android için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Çeşitli platformlarda yer alacak oyun ilerleyen süreçte daha fazla kullanıcıya erişebilecek.
 
Flappy Bird Foundation Group, resmi Flappy Bird ticari marka haklarının yanı sıra orijinal oyun ve karakter Piou Piou vs. Cactus'ün haklarını da satın aldı. Açıklanan detaylara göre Flappy Bird genişletilmiş bir yapıyla bizlere sunulacak. Bu kapsamda yeni oyun modları, karakterler, ilerleme sistemi ve çok oyunculu bir deneyim içerecek.
 
Flappy Bird Foundation ekibi, oyunun ekosistemini yenilerken dünya çapında beğenilen oyun tasarımının orijinal yapısını koruyacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler