Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor

13.09.2024 17:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Saber Interactive tarafından biz oyun severlere geçtiğimiz günlerde sunulan savaş odaklı nişancı aksiyon oyunu Warhammer 40K: Space Marine 2 için ilk güncelleme yayınlandı. Ortaya çıkan yama notlarına göre yeni güncelleme işlemci performansını optimize ediyor ve daha iyi bir performans sunuyor.
 
Space Marine 2 çok olumlu etiketine sahip 
 
 
 
Warhammer 40K: Space Marine 2 için yayınlanan güncelleme detaylarına bakacak olursak, temel olarak artık işlemciye bağlı olan senaryolarda oyunun daha iyi bir performans sergileyeceği vurgulanıyor. Geliştirici ekip, yeni güncellemenin daha çok üst düzey işlemcilerde iyi bir şekilde çalıştığını belirtiyor. Bu yüzden orta düzey bir işlemciye sahipseniz büyük bir fark göremeyebilirsiniz.
 
Saber stüdyosu ayrıca Eylül ayı içerisinde yayınlayacağı yeni bir güncelleme ile beraber ultra geniş monitörler için destek ekleyeceğini belirtti. Diğer taraftan Battle Barge'da özel PvE lobileri ve bir Sparring arenasının da oyuna dahil olacağını aktardı. Öte yandan NVIDIA DLSS 3 ve AMD FSR 3.0 teknoloji desteklerinin ne zaman geleceği henüz açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler