100'lerce Oyun Demosunun Bulunduğu Steam Next Fest Başladı!

20.06.2023 17:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Steam tarafından kullanıcılara sunulan Next Fest başladı. Etkinlik kapsamında yüzlerce oyunun demosuna erişebiliyor ve ücretsiz bir şekilde bu sürümleri oynayabiliyoruz. Demo sürümleri belirli bir süreyi ve bölümü kapsıyor. Bu kapsamda oyunların bizlere neler sunacağı konusunda fikir sahibi olabiliyoruz.
 
Beklediğiniz oyunlara göz atmanın tam vakti
 
 
 
Next Fest kapsamında beklediğiniz veya merak ettiğiniz oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabiliyor ve daha sonrasında ise istek listenize alabiliyorsunuz. Ücretsiz bir şekilde oynayabileceğimiz demolar sayesinde oyunların nasıl bir yapıya sahip olduğunu öğrenebiliyor ve içeriğine göz atabiliyoruz.
 
Etkinlik kapsamında demolara ek olarak geliştiriciler tarafından sunulan canlı yayın içerikleri ve oyunculara gelecek olan yenilikler aktarılıyor. Aynı zamanda oyunlar hakkında geliştiricilerle sohbet etme şansı elde edebiliyorsunuz. Bunu yapmak için canlı yayınlara katılarak sohbet penceresini açabilir ve canlı yayının hemen altındaki sohbet simgesine tıklayabilirsiniz.
 
Etkinlik 26 Haziran TSİ 20:00'ye kadar sürecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 10 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 47 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler