11 Bit Studios'un Geliştirdiği Moonlighter, 2 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

19.06.2022 13:28 Mehmet Tandoğan

 
 
11 bit studios, geliştirdiği ve yayınladığı iki oyun için yeni kilometre taşlarını duyurdu. Bu kapsamda Moonlighter ve Children of Morta'nın satış rakamlarını açıkladı. Ekip, Twitter üzerinden Moonlighter'ın şu ana kadar 2 milyondan fazla sattığını bunun yanı sıra Children of Morta'nın 1 milyondan fazla sattığını açıkladı. 11 bit studios, This War of Mine ve Frostpunk oyunlarının geliştiricisi olarak karşımıza çıkıyor.
 
Moonlighter rouge-lite stili öğelerle dolu bir aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular bu oyunda gizliden gizliye kahraman olmayı hayal eden maceraperest bir esnaf olan Will'in günlük rutinini keşfediyor. Children of Morta ise olağanüstü bir kahramanlar ailesi ile ilgili hikayeye dayalı bir aksiyon rol yapma oyunu.
 
Öte yandan 11 bit studios geçtiğimiz hafta psikolojik macera The Alters'ı duyurdu. Oyun PC (Steam) için yeni geliştiriliyor ve bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Moonlighter Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Digital Sun Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 29 Mayıs 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 16 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler