12 Aylık PS Plus Alana Star Wars Battlefront Hediye

Star Wars Battlefront - Ultimate Edition
26.05.2017 19:11 Kaan Bolat

 
   Bu gün Sony tarafından yapılan bir kampanya ile artık 12 Aylık PS Plus üyeliği alan kullanıcılara ücretsiz olarak Star Wars Battlefront - Ultimate Edition Ücretsiz olarak verileceğini belirtelim. Tek şart PS Plus üyeliğiniz olmaması, hali hazırda üye olan kişiler bu kampanyadan faydalanamıyor.
 
   PlayStation Plus üyeliğinin normalde de 149 TL olduğunu ama bahsedilen oyunu ücretsiz olarak verileceğini belirtelim.
 
   Ayrıca PlayStation Türkiye tarafından yapılan Resmi açıklamayı aşağıdan okuyabilirsiniz. 
 
   Güç PlayStation'ın yanında. Bunu kanıtlamak için 12 aylık PS Plus üyeliği satın aldığınızda size PS4'te Star Wars™ Battlefront'u ücretsiz olarak veriyoruz; böylelikle 164,99 TL değerinde tasarruf edeceksiniz.

   PS Plus üyeliğinizi onayladığımızda size e-posta yoluyla bir indirme kodu göndereceğiz. Bu işlem 10 güne kadar sürebilir (biraz sabırlı olmalısınız).

   En sevdiğiniz efsanevi çevrimiçi çok oyunculu PS4 oyunlarınızın tadını çıkarmanın yanı sıra, PS Plus üyesi olarak ayrıca PlayStation Store'da geçerli özel indirimlere sahip olacaksınız ve her ay iki PS4 oyunu indirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler