15 TL'ye Aldığımız The Witcher 3 Steam'de 250 TL Oldu!

31.01.2023 11:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Ekonomik sorunların uzun süredir üst düzeyde baş gösterdiği ülkemizde her sektörde olduğu gibi oyun endüstrisi de bu durumdan payını alıyor. Oyuncular için son kale olarak görülen Steam platformunda artışlar devam ediyor. Geldiğimiz noktada birçok oyun firması çok önceden zamlarını devreye koydu bazıları ise bunu sene içerisine yaydı. Şimdi ise yakın zamanda yeni nesil yaması çıkan ve oyuncuların gözdesi olan The Witcher 3 büyük oranda zamlandı.
 
DLC'leri ile beraber 15 TL'ye alıyorduk
 
 
 
2015 yılı içerisinde çıkış yapan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Witcher 3: Wild Hunt, birçok oyuncu tarafından seviliyor ve halen de oynanmaya devam ediliyor. Yakın zamanda yeni nesil nesil yamasının ücretsiz olarak yayınlandığı bu yapımın bir de dizisi yer alıyor. Çok oynanmaya ve satın alınmaya devam edilen oyun şu anda ne yazık ki zamlanmış durumda.
 
Oyunun şu anda standart sürümü Steam'de 249,99 TL'den satışta. Eğer DLC'leri ile beraber almaya kalkarsak da (The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition) 399,99 TL ödemek durumunda kalacağız. 
 
Sadece bu oyun nazarında değil diğer oyunlar da bu zamlardan nasibini almaya devam ediyor. Dolayısıyla uygun fiyatlı gördüğünüz oyunları kütüphanenize eklemeyi ihmal etmeyin.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 3 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler