18 Lira'ya Bioshock: Infinite İster misiniz?

Bioshock Infinite'i hala oynamayan varsa kaçırılmayacak bir fırsat.
06.12.2013 15:56 Ersin Kılıç


     Playstore zaman zaman yaptığı indirimler ile karşımıza çıkıyor. Firmanın bu seferki indirim listesinde ise 2K oyunlarına yer verilmiş. Hem de azımsanmayacak değerlerde indirimler oyun severleri bekliyor.
 
     Toplamda 10 tane oyun bu hafta sonuna özel olarak tam %75 indirim ile satışa çıkacak. Oyunseverler bu özel kampanyada “Borderlands”, “Borderlands GOTY”, “Borderlands 2”, “Borderlands 2 GOTY”, “BioShock”, “BioShock 2”, “BioShock Infinite”, “Spec Ops: The Line”, “XCOM: Enemy Unknown” ve “The Bureau: XCOM Declassified” oyunlarını indirimli olarak satın alabilecek.
 
     Taksit seçeneğine de yer verilen kampanyada örneğin bu yılın en iddialı yapımlarından biri olan Bioshock Infinite tam 18 Lira'dan satışa çıkmış durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 19 Sn önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler