1907 Fenerbahçe Espor FIFA Oyuncusu Transfer Etti!

21.04.2018 18:33 Hamit Can Sayılgan

 
     1907 Fenerbahçe Espor, XBOX FIFA oyuncusu Emre Benli'yi transfer ettiğini duyurdu.
 
     XBOX platformunda FIFA 18 oyununda Fenerbahçe adına mücadele edecek olan Emre Benli, transferinin ardından; “Hayallerim gerçekleşti. Bu transferden dolayı gerçekten çok gururluyum ve özellikle koçluk ve yönetim ajansım olan Bundled'a ve bu transferin gerçekleşmesini sağlayan 1907 Fenerbahçe Espor'a teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda Bundled CEO'su Delano Limaheluw'a bana inandığı ve bugün bulunduğum noktaya gelmemde bana yardım ettiği için teşekkür etmek istiyorum. Dünya şampiyonu olmak ve nihayetinde taraftarlarımızı gururlandırmak için 1907 Fenerbahçe Espor adına oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum.” açıklamasında bulundu.
 
     Emre Benli, Global eLeague'de FC Twente adına yarı finale yükseldiği için turnuvaya devam edecek. Yeni kulübü 1907 Fenerbahçe Espor adına ise ilk kez mayıs ayında FIFA eClub Dünya Kupası'nda mücadele edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 18 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler