19 Milyondan Fazla İnsan Battlefield 1'i Oynadı

10.05.2017 14:37 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, mali yıl raporlarını paylaştığı konferans esnasında Battlefield 1 ve FIFA 17 hakkında bazı sayısal bilgiler verdi.
 
   Electronic Arts'ın yapmış olduğu açıklamaya göre Battlefield 1 çıkışından Mart 2017'nin sonuna kadar olan sürede 19 milyon oyuncuya ulaştı ve Battlefield 4'e kıyasla %50 oranında bir artış gösterdi.
 
   FIFA 17 ise çıkışından Mart 2017 sonuna kadar olan sürede 21 milyon oyuncuya ulaştı ve 12 milyon oyuncu yeni hikaye modu The Journey'i denedi. FIFA Ultimate Team de bir önceki yılın oyununa göre %13 artış gösterdi. 
 
   Bu yıl yeni bir Battlefield oyunu çıkmayacak. EA CFO'su Blake Jorgensen daha önce yaptığı bir açıklamada "Bir sonraki oyun 2018 veya daha sonrası bir tarihe kadar gelmeyebilir." demişti. 
 
   Yeni FIFA oyunu FIFA 18 ise eylül ayı içerisinde Nintendo Switch, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 2 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 3 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler