2012'de Japonya'nın En Çok Satanları

08.01.2013 01:31 Samet Konuksal


    Japonya'da yapılan satışları istatiksel olarak kayıt altına alan Famitsu dergisi, 2012 senesinin genel verilerini yayınladı. 2012'de Japonya'nın en çok satanları ortaya çıktı.
 
    Listeye şöyle bir baktığımızda, Japonya'daki Nintendo saltanatının hem oyun satışlarına, hem de konsol satışlarına etkileyici bir şekilde yansıdığını görüyoruz. Oyun satışlarının listesinde ilk 10'da toplam 6 farklı 3DS oyunu görürken, birer tane de DS ile Wii oyununa rastlıyoruz. 
 
    Listenin oyun kısmına göz attığımızda, Pokemon B/W2'nin ilk sırada yer aldığını görüyoruz. Öte yandan Animal Crossing: New Leaf de 2012 Kasım ayında çıkmasına rağmen ikinciliği kapmış gözüküyor. Listenin konsol kısmında ise 5.6 milyon gibi büyük çapta bir 3DS satışıyla karşılaşıyoruz.
 
İşte 2012'de Japonya'nın en çok satanları;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler