2013, Fez'in ve Yapımcısının Senesi Olacak

31.12.2012 23:57 Samet Konuksal


    Geride bıraktığımız senenin en başarılı bağımsız yapımlarından Fez'i 2013'te önemli olaylar bekliyor. Görünüşe göre hem Fez için, hem de Polytron için 2013, büyük bir sene olacak.
 
    Polytron çalışanı Phil Fish, yaptığı açıklamalarla birlikte 2013 planlarını ortaya döktü. Yazısında Fish, "Her gün yüzlerce mail alıyoruz ve bu maillerin konusu genelde ne kadar aptal olduğumuza yönelik oluyor. Herkes, Fez'i neden diğer platformlara çıkarmadığımız için bize yükleniyor." sözleriyle birlikte multiplatform bir Fez'in müjdesini verdi. 
 
    Firmanın resmi sitesindeki blogda yazılan yazıya göre Polytron'un 2013 içerisinde iki yeni oyun planı var. Ayrıca bu projelerin haricinde 'video oyunu' olmayan bazı oyunların da yer aldığı belirtilmiş.
 
Planların şekillenmiş halleri 2013'ün ilk döneminde ortaya çıkacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FEZ Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Polytron Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 7 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler