2017-18 NBA Sezonu Maçları NBA League Pass Paketlerinde

20.10.2017 16:38 Gökhan Yılmaz

 
     NBA League Pass, 2017-18 NBA sezonu için birçok yeni abonelik paketi hazırladı. Bu yıl NBA; takipçilerine sezon maçları, canlı etkinlikler ve maçın yapılacağı yere dair görüntüleri izleme olanağı sunacak.

     NBA severler abonelik esaslı hizmetlere PlayStation 4 ve PlayStation 3; Xbox One; Apple TV; Samsung Smart TV; Android TV; Amazon Fire TV ve Roku gibi cihazların yanı sıra, televizyon, genişbant, tablet ve cep telefonları da dahil olmak üzere toplam 19 platform üzerinden NBA League Pass'e erişim sağlayabilecek.

     NBA'in Resmi League Pass VR Ortağı NBA Digital ve NextVR; Samsung Gear VR, Google Daydream ve Windows Mixed Reality üzerinden erişimle yeni sezon süresince sanal gerçeklik paketleri sunacak. Ek paketler arasında, yeni aylık fiyatlandırma seçeneklerinin yanı sıra tüm sezonun NBA League Pass planı, Tek Takım Seçimi, Tekli Maç seçimi ve Sanal Gerçeklik tecrübesi yer alacak. NBA League Pass Standart paket ve Tekli Maç paketlerine sahip izleyiciler VR maçlarına erişim sağlayabilecek (bu maçlar uluslararası düzeyde sezonun 2. Haftasında başlayacak).
 
      NBA League Pass için fiyatlandırma seçenekleri arasında; canlı maçlara ve klasik oyun içeriklerinin genişletilmiş arşivine erişim sunan standart NBA League Pass paketi yıllık 399.99 TL; NBA Tek Takım Seçimi yıllık 249.99 TL; Tekli Maç seçimi yıllık 189.99 TL olarak yer alıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler