2019 VF Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Kombine Biletleri Tükendi!

08.01.2019 16:23 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games Türkiye, geçtiğimiz günlerde satışa çıkardığı 2019 VF Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi kombine biletlerinin tükendiğini duyurdu. Tükenen mevsimlik giriş biletleri; Kış Mevsimi'ndeki tüm lig haftaları (9 hafta) ve Kış Mevsimi Finallerinin tamamını kapsıyor. 
 
Türkiye'de İlk Kez Karşılaşmalar Espor Sahnesi'nde Gerçekleşecek!
 
 
 
     Bu yıl VFŞL Kış Mevsimi karşılaşmaları Riot Games Türkiye'nin inşa ettirdiği Riot Games Espor Sahnesi'nde oynanacak. Böylelikle oyuncular destekledikleri takımları ve karşılaşmaları yerinde izleyecek. Türkiye'de bir ilk olan elektronik spor sahnesi, Ataşehir Watergarden'da bulunuyor. O hafta gerçekleşecek olan karşılaşma biletleri günlük olarak temin edilebilecek. 
 
     Riot Games Espor Sahnesi’ne ulaşmak için Watergarden AVM’nin ücretsiz müşteri servislerinden faydalanabilirsiniz. Bu servislerle Akasya AVM, Ünalan ve Uzunçayır metrobüs durağı gibi bağlantılarından faydalanarak doğrudan Sahne'ye ulaşabilirsiniz.  
 
VFŞL Kış Mevsimi karşılaşmaları 19 Ocak’tan itibaren her hafta sonu 13:00’da Riot Games Espor Sahnesi'nde başlayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler