2020 Sezon Ortası Kupası'nda Final Karşılaşması Belirlendi

31.05.2020 03:35 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games tarafından LPL ve LCK ligleri arasında düzenlenen 2020 Sezon Ortası Kupası'nda final karşılaşması belirlendi.
 
     Büyük finale yükselen takımlar, League of Legends Pro League (LPL)'den FunPlus Phoenix ve Top Esports oldu.
 
     LPL ile LCK'in en iyi ilk 4 takımının mücadele ettiği turnuvada takımlar 4'erli olarak 2 gruba ayrıldı. A grubundan FunPlus Phoenix ve Top Esports, B grubundan Gen.G ve JD Gaming yarı finale yükseldiler. Yarı finalde JD Gaming ile FunPlus Phoenix ve Top Esports ile Gen.G eşleşti. 5 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmalar sonucunda FunPlus Phoenix, JD Gaming'i 3-1, Top Esports ise Gen.G takımını 3-0 mağlup ederek büyük finale adlarını yazdırdılar. FunPlus Phoenix ve Top Esports arasındaki Sezon Ortası Kupası şampiyonunu belirleyecek olan seri 31 Mayıs’da saat 12.00’da gerçekleşecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 6 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 7 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler