2064: Read Only Memories PS Vita için İptal Edildi

24.10.2017 04:44 Gazali Çetinkaya

 
   2064: Read Only Memories PS Vita versiyonu artık geliştirilmiyor.

   Geliştirici MidBoss yaptığı açıklamada tekrar tekrar denemelerine rağmen oyunu PS Vita üzerinde çalıştıramadıklarını belirtti.
 
   Geliştirici MidBoss cyberpunk point-and-click adventure türündeki 2064: Read Only Memories'in Xbox One, Switch ve mobil versiyonları hakkında da açıklama yaptı.
   Xbox One versiyonu %95 oranında tamamlandı ve önümüzdeki ay çıkması planlanıyor. Switch versiyonu %85 oranında tamamlandı ve şubat veya mart ayında çıkması planlanıyor. Mobil versiyonu ise geliştirilme aşamasında ve 2018'in yaz mevsiminde çıkması planlanıyor.
 
   2064: Read Only Memories Tanıtım Yazısı:

   Neo-San Fransisco, MS 2064. Gazetecilik ile mücadele etmek ile geçen hayatınız dünyanın ilk sapient makinesi, Turing adında bir ROM (İlişki ve Organizasyon Yöneticisi) tarafından kesintiye uğrar. Bu tuhaf robot ile birlikte insanlığın ve teknolojinin örtüşen geleceklerinin arkasındaki şehrin sırlarını ortaya çıkarırken, rengarenk karakterli yerliler ile karşılaşıp çeşitli zorlukların üstesinden geleceksiniz. Neo-SF'de hayatta kalabilir misiniz? Yoksa gizemli bulmaca çözülmeyecek mi?
 
   2064: Read Only Memories şu anda PS4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
2064: Read Only Memories Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: MidBoss Dağıtıcısı: MidBoss Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 9 Aralık 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 8 Dk önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 24 Dk önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 36 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler