20 Ağustos'ta ReCore ile İlgili Bir Duyuru Yapılacak

16.08.2017 16:43 Gazali Çetinkaya

 
   Bu hafta sonu ReCore için yeni bir duyuru yapılacak. Oyunun twitter hesabı 20 Ağustos'ta ReCore ile ilgili yeni bir duyurunun yolda olduğunu belirtti.
 
   Bu duyurunun ReCore Definitive Edition olacağı tahmin ediliyor.
 
   ReCore Definitive Edition daha öncesinde Almanya Eğlence Yazılımı Düzenleme Kurulu ve Kore Oyun Derecelendirme Kurulu tarafından derecelendirilmişti. Geçtiğimiz günlerde de ReCore Definitive Edition'ın yeni geliştirmeler ve içerikler ile birlikte 29 Ağustos'ta yayınlanacağına dair bir söylenti haberi de ortaya çıktı.
 
   Keiji Inafune ve Metroid Prime'ın geliştiricisi Armature Studio tarafından sunulan aksiyon macera oyunu ReCore'da robot düşmanlar tarafından kontrol edilen bir gezegende kalan son insanlardan biri olarak ve benzersiz yetenekler ile güçlere sahip cesur bir robot yol arkadaşımızla dostluk kurarak gizemli ve dinamik bir dünyada maceraya atılıyoruz.
 
   ReCore şu anda Xbox One ve Windows 10 üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ReCore Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Armature Studio Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler