250. Yu-Gi-Oh! Championship Series (YCS) Turnuvası Nisan 2023'te Üç Farklı Lokasyonda Gerçekleşiyor

25.12.2022 14:36 Umut Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), 250. Yu-Gi-Oh! Championship Series (YCS) etkinliklerinin Nisan 2023'te üç farklı lokasyonda gerçekleşeceğini duyurdu. YCS etkinliklerinde dünyanın dört bir yanından en iyi Yu-Gi-Oh KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) oyuncuları yer alacak ve bu tarihi etkinliklerde şampiyon seçilme şansı için Düello yapacak.
 
1-2 Nisan 2023'te aynı anda üç YCS etkinliği birden gerçekleştirilecek. Konami Digital Entertainment, Inc., Kuzey Amerika YCS'yi Los Angeles, California'da bulunan Los Angeles Kongre Merkezi'nde, Latin Amerika YCS'yi ise Kolombiya’nın Bogota kentine yer alan Agora Bogotá Kongre Merkezi'nde düzenleyecek. Konami Digital Entertainment B.V. ise Avrupa YCS’nini Londra’da yer alan ExCeL London'da gerçekleştirecek.
 
Ana etkinliklerde kayıtlı tüm Düellocular, bir Oyun Matı ve Saha Merkezi Kartı’yla ödüllendirilecek. Bu prestijli etkinliklerin üç şampiyonu ise etkinliğin anısına benzersiz bir Ultra Rare Anotherverse Dragon kartına ve çok özel YCS Şampiyonu ödülüne sahip olacak.
 
Ana turnuvanın dışında, YCS etkinliğine katılmayan Düelloculara da açık olan herkese açık etkinlikler de dahil olmak üzere, hafta sonu boyunca katılımcıları bekleyen birçok eğlenceli etkinlik var! 3vs3, Tag Duel ve hatta Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL turnuvaları bunlardan sadece birkaçı. Düellocular ayrıca önceki YCS etkinliklerinin formatlarını kullanan Zaman Sihirbazı etkinliklerinde de yarışabilecekler.
 
Etkinlikler için kayıtlar 2023'ün başlarında açılacak, bu nedenle daha heyecan verici açıklamalar için resmi sosyal medya kanallarımızı takip edin.
 
Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU, 80’den fazla ülkede, 9 dilde yayınlanmaya ve her yaştan oyunseverin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU ile ilgili en güncel haberler için aşağıdaki hesapları takip edebilirsiniz:
 
Resmi site: www.yugioh-card.com 
Facebook: www.facebook.com/YuGiOhCardEU 
YouTube: www.youtube.com/YuGiOhCardEU 
Instagram: www.instagram.com/YuGiOhCardEU 
Twitter: www.twitter.com/YuGiOhCardEU 
Twitch: www.twitch.tv/YuGiOhCardEU 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yu-Gi-Oh! Championship Series Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Kart Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 16 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 52 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler