2D Bulmaca Platform Oyunu EMMA: Lost in Memories Mayıs'ta PS4 ve PS Vita'ya Geliyor

06.04.2020 18:44 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Eastasiasofta ve geliştiriciler SandBloom Studio ile JanduSoft, EMMA: Lost in Memories'in Mayıs ayında PlayStation 4 ve PS Vita'ya geleceğini duyurdu.
 
Oyun ilk olarak Ağustos 2019'da PC için çıkmıştı. 
 
EMMA: Lost in Memories, dokunduğunuz anda tüm platformların ve duvarların yok olmaya başladığı iki boyutlu bir bulmaca platform oyunu.  
 
Genç ve enerjik biri olan ana karakter Emma evinden ayrılarak git gide daha tehlikeli bir yer haline gelen dünyada kayboluyor. Hızlı ve basit oynanış mekaniklerine sahip oyun şiirsel, gerçeküstü ve melankolik deneyim sunuyor. 
 
PlayStation 4 ve PS Vita versiyonu için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EMMA: Lost in Memories Platformlar: PC PS4 VITA Geliştirici: SandBloom Studio, JanduSoft Dağıtıcısı: Eastasiasofta Tür: Bulmaca Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler