2D Platform Oyunu Super Magbot 2021'de PC için Çıkacak

15.04.2020 16:54 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Astral Pixel, zıplamanın bulunmadığı zorlayıcı iki boyutlu platform oyunu Super Magbot'un 2021 yılında PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Şeytani bir düşmanın galaksiye girmesiyle birlikte Magnetia sistemi, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Günü kurtarmak ise robot kaşif Super Magbot'a düşüyor!
 
Hem artı hem de eksi manyetik kutuplaşmaları kontrol etme gücüne sahip olan Super Magbot'un aşırı zor bir sürü platform ortamında yol alarak gezegeni Mag Teki'i kurtarması gerekiyor.
 
Kendini Çekmek için Manyetik Kuvveti Kullan: Manyetik çekim kuvvetini kullanıp, kendini platformlara doğru çekerek tehlikeli uçurumları geç.
 
Kendini İtmek için Manyetik Kuvveti Kullan: Magbotlar oldukça ağırdır ve zıplayamaz! Manyetik itme kuvvetini kullanarak havada yol al!
 
Bonus Enerji Topla: Ek enerjiye ulaşarak daha fazla mücadele edebilmek için bolca topla!

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Magbot Platformlar: PC Geliştirici: Astral Pixel Dağıtıcısı: Team17 Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler