2K Prague Kapanıyor, Peki Mafia 3 Ne Durumda?

10.01.2014 12:15 Alkan Adakaner


     2K Games'e bağlı olan Çek Cumhuriyeti'ndeki 2K Prague'ın Mafia 3'ü geliştirdiği uzun süredir konuşuluyor. Buna karşın oyun hakkında herhangi bir detay verilmedi. Bugünlerde ise 2K Games'te bazı değişimler yapılıyor.
 
    Resmi açıklamalara göre 2K Prague birkaç ay içinde kapatılacak. Buradaki ekibin ABD, California'da çalışmalarına devam edeceği konuşuluyor. Yani Mafia 3'ün geliştirilmesine ABD'de devam edilecek.
 
    Bu arada 2K Prague'ın Mafia 3 üzerinde çalıştığının resmi olarak açıklanmadığını, ama stüdyonun üst düzey bir oyun üzerinde çalıştığının duyurulduğunu tekrar belirtelim. Bütün tahminler bu oyunun Mafia 3 olduğu yönünde.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler