3DS Hackerlarına Nintendo'dan Erken Önlem

22.06.2013 23:09 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz haftalarda Nintendo 3DS üzerinde çalışmalar yapan bir hack grubu, Nintendo 3DS'i hacklemiş ve konsolda korsan oyun çalıştırmayı başarmıştı. Bir Flashcart aracılığıyla yapılan bu işlem, Nintendo tarafından şimdiden engellendi.
 
    Alınan haberlere göre Nintendo, Nintendo 3DS'e getirdiği yeni sürüm güncellemesiyle birlikte bahsi geçen Flashcart'ın çalışmasını engelledi. Üretici firma, bahsi geçen kartları bu yaz döneminde piyasaya çıkmayı planlıyordu. Böylelikle kartlar, daha piyasaya sunulmadan Nintendo tarafından engellenmiş oldu. İşler, tahmin edilenden daha hızlı gelişmiş gözüküyor.

Not: BSC olarak korsan faaliyetlerini desteklemediğimizden dolayı konuya ilişkin bir grup adı veya ilgili linki haberimizde vermiyoruz. Yorumlarınızı da bu notu göz önünde bulundurarak yaparsanız seviniriz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce Tchia, 27 Haziran'da Switch Konsollarında 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler