3DS ve Wii U eShop 42 Ülkede Kapatılıyor

28.04.2020 15:04 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, yakında 42 ülkede 3DS ve Wii U eShop dijital mağazalarının kapatılacağını duyurdu.
 
31 Temmuz 2020 itibarıyla belirli ülkelerde eShop dijital mağazasına erişilemeyecek ve aynı zamanda kod kullanılamayacak, daha önce satın alınmış bir yazılım indirilemeyecek ve güncellenemeyecek. Nintendo bu tarihten önce indirme ve güncelleme işlemlerini halletmeleri konusunda oyuncuları uyardı. 
 
Etkilenecek ülkeler:
 
Anguilla, Antigua, Barbuda, Arjantin, Aruba, Bahamalar, Barbados, Belize, Bermuda, Bolivya, Britanya Virjin Adaları, Cayman Adaları, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Dominika, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, El Salvador, Fransız Guyanası, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaika, Martinik, Montserrat, Hollanda Antilleri, Nikaragua, Panama, Paraguay, Peru, Saint Kitts ve Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent ve Grenadinler, Surinam, Trinidad ve Tobago, Turks ve Caicos Adaları, ABD Virjin Adaları, Uruguay ve Venezuela.
 
Şimdilik Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya'yı etkileyen bir durum yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler