3 out of 10 ve Wilmot's Warehouse Epic Games Store'da Ücretsiz

06.08.2020 18:15 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunları 3 out of 10 EP 1: Welcome To Shovelworks ve Wilmot's Warehouse.

Wilmot's Warehouse bir deponun en iyi şekilde işlemesini sağlamanız gereken bulmaca oyunu. 3 out of 10 ise bugün duyurulan ve ilk bölümü bugün çıkan oynanabilir bir sitcom. Toplamda beş bölümden oluşacak ve diğer dört bölüm de ücretsiz olacak.
 
Oyunları aşağıdaki bağlantılardan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 13 Ağustos Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
epicgames.com/store/tr/product/3-out-of-10-ep-1/home
epicgames.com/store/tr/product/wilmots-warehouse/home 
 
Gelecek haftanın oyunları da belli oldu. Remnant: From the Ashes ve The Alto Collection 13-20 Ağustos tarihleri arasında Epic Games Store üzerinde ücretsiz olacak.
 
3 out of 10
 
 
Wilmot's Warehouse
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler