45 Saniyede Ratchet and Clank'ın 19 Yıllık Gelişimi

05.06.2021 16:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yeni bir Ratchet and Clank: Rift Apart fragmanı, serinin 2002'den bu yana geçirdiği evrime bir göz atıyor.
 
Hemen aşağıda Ratchet and Clank serisinin tarihine bir göz atan kısa yeni fragmanı görebilirsiniz. Ratchet ve Clank'in 2002'de PS2'de yeni seri olarak çıkış yaptığı ve ardından 2021'de Ratchet ve Clank: Rift Apart'ta sonlanmak üzere tüm serinin gelişimi 45 saniye içerisinde gösteriliyor. 
 
İşte video:
 
 
 
2000 yılının başlarından beri hem Ratchet hem de Clank için uzun bir yol oldu. Şu anda, Ratchet and Clank: Rift Apart'ın PS5'e özel versiyonunun piyasaya çıkmasından tam olarak bir hafta uzaktayız. Yeni oyun PlayStation konsolunda üst düzey bir oyun deneyimini sunmayı hedefliyor.
 
Bir hafta içinde hem Ratchet hem de Clank ile yepyeni bir maceraya atılacağız. Ayrıca bu ikiliye Rivet adında yepyeni bir karakter daha katılacak. Ratchet and Clank: Rift Apart önümüzdeki hafta yani 11 Haziran'da PS5'e özel çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet and Clank: Rift Apart Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 5 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 5 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 6 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler