4X Strateji Oyunu Driftland: The Magic Revival 2020'nin İlk Çeyreğinde Konsollara Gelecek

18.09.2019 19:32 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Star Drifters, 4X strateji ve tanrı simülasyonu oyunu Driftland: The Magic Revival'ın 2020'nin ilk çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Konsol versiyonunda PC versiyonundaki imleç kaldırılarak ekranın ortasında bulunacak aktif, bağlamsal alan getirilecek ve oyuncular bu şekilde büyü kullanımı ve bina inşa yapımını gerçekleştirecek. Oyunda oyuncular birimlerine emir verebilecek fakat onları direkt olarak kontrol edemeyecek. Geliştirici Star Drifters ayrıca konsollarda mikro yönetimden kaçınacaklarını ve PC tarafından olduğu kadar konforlu ve eğlenceli hale getirmek için çok çalışacaklarını söyledi.
 
Konsol versiyonları SımFabric ortaklığıyla geliştirilecek.
 
Driftland: The Magic Revival Nisan ayında PC için çıkmıştı.

PC versiyonu çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler