500GB Xbox One Tekrar 249 Dolara İndi

25.07.2016 09:36 Gazali Çetinkaya

   
   Microsoft, Xbox One S 2TB modelinin çıkışına az bir süre kala 500GB modellerde 50 dolar fiyat çekerek konsolun fiyatını belli süreliğine 249 dolara indirdi.
 
   Bu indirim 500GB olan Quantum Break Bundle,  Name Your Game Bundle, Gears of War Bundle, The LEGO Movie Videogame Bundle ve Xbox One with Kinect paketlerinde geçerli bulunuyor. Name Your Game Bundle ile seçeceğiniz Forza Motorsport 6, Rise of the Tomb Raider, Gears of War: Ultimate Edition veya Rare Replay oyunlarından bir tanesini indirme hakkınız bulunuyor.
 
   Microsoft'un 2 Ağustos tarihinde %40 daha küçük, 2TB, dikey stand, yeni kontrolcü, HDR ve 4K video desteğiyle 399 dolardan sunacağı Xbox One S ise şu ülkelerde belirtilen tarihte çıkış yapacak.
 
   Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler