52 Bölümlük Angry Birds Dizisi Geliyor!

02.04.2012 19:17 Samet Konuksal


     Disney kadar gelişmek istediğini söyleyen Rovio, Angry Birds markasını büyütmek istiyor. Rovio, Angry Birds adına TV'lerde yayınlanacak olan animasyon dizisini duyurdu!
 
     Rovio'dan Nick Dorra'nın yaptığı açıklamaya göre bu sonbaharda başlaması planlanan Angry Birds dizisi, 52 bölümden oluşacak. 2:30 ile 3 dakika aralığında olması beklenen dizi bölümleri haftalık olarak yayınlanacak. 
 
     Angry Birds'ün bu animasyon dizisi televizyonların haricinde Rovio tarafından bazı uygulamalar aracılığıyla da açık olarak izlenebilecek. Açıklamalara göre Rovio'nun TV ekranlara girişi, beyaz perdeyle de devam edecek. Rovio'nun 2014 yılına göre bir de Angry Birds film planı bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds: Space Platformlar: Mobil PC Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Chillingo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 22 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 3 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 6 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 8 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler