5 Yaşındaki Minik Kızın Gran Turismo Performansı Hayranlık Uyandırıcı

09.01.2018 20:28 Tunahan Safdır

 
     Özellikle bazı sportif ve sanatsal faaliyetlere çok küçük yaşlarda başlamak çocuklar için bir avantaja dönüşebiliyor.

     Öğrenme kapasitelerinin oldukça yüksek olduğu bu dönemlerde, ilerleyen yaşlarda kavraması çok daha zor olan işleri başaran çocukları görmek aslında pek de şaşırtıcı değil. Tabi söz konusu keman veya piyano çalan bir çocuksa. Ancak 5 yaşında Gran Turismo oynayan kız çocuğu denildiğinde ister istemez insan şaşırabiliyor.

     Yashu isimli bir Twitter kullanıcısı, kızının Gran Turismo oynarkenki videolarını hesabı üezrinden paylaştı ve oldukça ilgi gördü. Kendi yaş kategorisinde Go Kart yarışlarına da katılan ve dereceler alan küçük kız, görünüşe göre bugün trafiğe çıkan bazı şoförlere şimdiden taş çıkartıyor. Bu gidişle ilerleyen yıllarda yarış dünyasında adından söz ettiren bir pilot olursa sanırım kimse şaşırmaz. Kendisini tebrik ediyoruz.

     Ayrıca babasına buradan bir tavsiyemiz olacak. Kızınızı öylesine büyük bir ekrana bu kadar yakın oturtmayın. Gözlerine yazık.
 











İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler