70'ten Fazla Guerrilla Games Geliştiricisi Death Stranding Üzerinde Çalışmış

01.11.2019 13:06 Gazali Çetinkaya

 
Death Stranding, Horizon Zero Dawn geliştiricisi Guerrilla Games'in oyun motoru Decima ile geliştirildi ve Guerrilla Games oyun motoru dışında da oyuna büyük katkıda bulunmuş.
 
Video Games Chronicle'ın haberine göre, 70'ten fazla Guerrilla Games geliştiricisi Death Stranding üzerinde çalışmış. Çevre tasarımı, animasyonlar, görsel efektler, sinematikler, ses ve daha birçok kısımda Kojima Productions'a yardımcı olmuşlar.
 
Çalışanlar arasında Guerrilla Games baş oyun programcısı Tommy De Roos, baş yapay zeka programcısı Arjen Beij, sanat yönetmeni Jan-Bart Van Beek, baş çevre tasarımı sanatçısı Kim Van Heest, baş ışıklandırma sanatçısı Roderick van der Steen, baş animatör Bart Wijsman, kıdemli görev tasarımcısı James Kneuper ve daha pek çok isim yer alıyor.
 
Death Stranding 8 Kasım'da PlayStation 4 için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak. PC versiyonu 2020 yazının başlarında çıkacak. Çıkış fragmanına buradan, inceleme puanlarına buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 5 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 6 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 8 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler