8-Bit Alan Wake Oyunu Nasıl Olurdu?

20.09.2010 09:50 Alkan Adakaner


 
      Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkan Alan Wake, farklı oyun yapısı ve mükemmel atmosferiyle Xbox 360 sahipleri tarafından beğenilmişti. Xbox  360'ta olmasından dolayı grafikleri ile de göz dolduran oyun 8-bit olsaydı yine etkileyici olur muydu?
 
       Aşağıdaki videoda Alan Wake'in dünyası 8-bit aktarılmak istenmiş. Yine gölgeler en büyük düşmanımızken, ışık kurtarıcımız olmuş.
 
     2 kişilik destek de sunması düşünülen oyunu oynama fırsatı bulur muyuz bilemiyoruz, çünkü videoda da gördüğünüz gibi "ne zaman biterse o zaman çıkacak" ya da "domuzcuklar uçtuğunda çıkacak" (Duke Nukem'a gönderme) gibi alaycı sözler var. Belki de hiç yayınlanmayacak olsa bile oyunun videosunu "8-bit" görüntülerine rağmen etkileyici olmayı başarıyor.

[DHVIDEO=1609]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler