90'lar Hayatta Kalma Korku Oyunlarından Esinlenen Dawn of Fear PS4 için 3 Şubat'ta Çıkacak

22.01.2020 09:09 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Good Game Publishing ve geliştirici Brok3nsite, 90'lı yılların hayatta kalma korku oyunlarından esinlenen Dawn of Fear'ın 3 Şubat'ta PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Dawn of Fear, geçmişinde büyük trajediler yaşayan genç Alex'in hikayesini anlatıyor. Alex'in annesi onu doğururken ölmüştür ve babası da hayatına devam ederek başka birisi ile evlenmiştir. Bu evlilikten Alex'in üvey kardeşi Max doğar. Bir gün Alex, Max ve babası araba ile seyahat ederken trafik kazası yaşanır ve bu kazadan bir tek Alex sağ kurtulmayı başarır. Alex bir süre yas tuttuktan sonra yavaş yavaş kendini toparlamaya ve hayatını yeniden kurmaya başlar fakat üvey annesi bunu yapamaz ve akıl hastanesine yatırılır. 
 
Bu olaylardan üç yıl sonra üvey annesinin öldüğünü söyleyen bir mektup alır ve eşyalarını almak için ailesinin evine geri dönmeye karar verir. Eve vardığında çocukluğunda hatırladığı ev yerine delilik ve zulüm ile dolu bir ev bulur ve buradan kaçıp kaçamayacağını bile bilmemektedir.
 
Alex'in hayatta kalmasını sağlamak için mantığınızı kullanarak bulmacaları çözmeniz, savunmasız bir durumda kalmamak için cephanenizi iyi bir şekilde yönetmeniz, evin içine işleyen korku tarafından sürüklenmemek için soğuk kanlı kalmanız gerekecek. 

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dawn of Fear Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Brok3nsite Dağıtıcısı: Good Game Publishing Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler