AC 3'de Harita Boyutu, Sağlık Sistemi ve Dövüşmek

16.04.2012 15:37 Talha Aynacı


   Assassin's Creed III'ün getirdiği radikal yenilikler ve serinin bürüneceği yeni görünüm hakkında Ubisoft Montreal yepyeni bilgiler paylaştı.
 
   Takipçilerimizin hatırlayacağı gibi, AC III'de dövüş sistemi tam anlamıyla baştan aşağı inşaa edileceği ve oyunun daha keyifli bir dövüş sunacağı daha önceden belirtilmişti.Yapımcılar dövüş sistemine ek olarak yeni silahlar ve yenilenmiş "sağlık sistemi" hakkında bilgilere de yer verdi:
 
"Tepeden tırnağa değiştirdiğimiz dövüş sisteminde oyuncu stratejileri, düşman tipleri, animasyonları ve kamera açıları da yenilendi. Ana karakterimiz Connor'ın dövüş sistemi çift elli silah kullanma temeline dayanıyor. Tomahawk ve bıçak veya suikastçı kılıcı ve bıçak gibi farklı pek çok kombinasyon olabilir. Sağlık sistemini de yeniden tasarımladık. Daha önceki oyunlarda yer eden sağlık ünitesini kaldırdık ve yerine dinlenerek iyileşme özelliğini getirdik.  Böylece Connor dövüş esnasında iyileşemeyecek ve ancak köşeye geçip soluklandığı zaman kendine gelebilecek. Bu da size düşmanlarınızla dalaşırken iki kez düşünmenizi sebep olabilir. Assassin's Creed III'ün sahip olduğu harita, AC: Brotherhood'a kıyasla 1,5 kat daha büyük. Ekonomik ilişkileri tamamiyle ortadan kaldırdık. Ayrıca Assassin's Creed: Revelations'da gördüğümüz bomba imal etme özelliği de bu oyunda yer almayacak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler