AC: Brotherhood Multiplayer'a 2 Yeni Karakter

29.07.2010 21:13 Levent Polater

 
   Ubisoft'un yarattığı en büyük oyun serilerinden biri olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen Assassin's Creed, son halkası Brotherhood'un özellikle multiplayer modu ile gümbür gümbür geliyor. 
 
    Bugün yapılan açıklama ile oyunun multiplayer modunda 2 yeni karakter eklendiği belirtildi. 'The Blacksmith' ve 'Soldier' adı altında çıkacak olan bu yeni karakterlerin yakında çıkacak olan Beta'da yer almayacakları belirtildi.
 
    Eylül ayında PS3'e özel olacak olan Beta sayesinde iddialı görünen Brotherhood multiplayer'ını yakından görme şansı yakalayacağız. Kimbilir belki de herkesin keyif alacağı bir multiplayer ile karşılaşırız.
 
    19 Kasım'da PC, PS3 ve Xbox 360'a çıkışını yapacak olan Assassin's Creed: Brotherhood için eklenen 2 yeni multiplayer karakterinin görüntüsü aşağıdadır. Özellikle Blacksmith, "vurdum mu oturtan cinsten" görünüyor :)
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos Krafton, Gamescom 2026 Açılış Gecesi Canlı Yayınında 5 Yeni Oyununu Tanıttı 28 Ağustos Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüne Gelen İkinci Güncellemeyle Oyunun İş Birliği Modu Genişliyor 21 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler