AC: Brotherhood, Xbox 360 ve PS3'de Aynı Olacak

18.10.2010 12:57 Levent Polater

 

assassinscreed5

 

 
     Assassin’s Creed: Brotherhood'da konsol platformları arasında fark arayanlar bir şey bulamayacaklar çünkü Ubisoft Montreal'den gelen açıklamaya göre oyunun PS3 ve Xbox 360 sürümleri tamamen aynı olacak.
 
    Oyunun bölüm tasarım departmanından Phillipe Bergeron, Assassin's Creed II sona erdiğinde PS3 versiyonunda epey frame-rate ve kalite sorunları olduğunu ve bu seferki oyunda bunların önüne geçileceğini söyledi.
 
    “Bu sefer bunu bilerek ve en başından itibaren yoğun çalışarak final ürünün çok iyi olmasını amaçlıyoruz. Hatta frame-rate belki de bazen PS3'de Xbox 360'dan daha iyi olabilir."
 
    Assassin’s Creed: Brotherhood 19 Kasım'da çıkışını yapıyor. Platformlar arası fark olmaması da cabası...
 
 
VG247

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İptal Edilen Doom 4 Oyunundan Görüntüler Sızdırıldı! 13 Dk önce PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 7 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 7 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 7 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler